Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Directora General de LABORA participa en l'assemblea de l'Acord Territorial d'Ocupació Camp de Túria


La Mancomunitat Camp de Túria ha acollit l'Assemblea General que tots els anys celebren els signants de l'Acord Territorial d'Ocupació. La directora General de Labora, Rocío Briones, va participar en l'acte.

La presidenta de la Mancomunitat, Lola Celda, ha aprofitat el seu discurs de benvinguda per a donar les gràcies “a Labora. Gràcies a la seua Directora General, Rocío Briones, per apostar per projectes amb l'envergadura dels Acords Territorials d'Ocupació. Perquè gràcies a l'esforç del servei valencià d'ocupació i formació i als fons europeus construïm i vam posar a la disposició de la ciutadania de Camp de Túria un gran servei”.

“Un servei que para atenció a les persones desocupades; a emprenedors i emprenedores; a empreses; a associacions de comerciants i empresaris; a polígons industrials. En definitiva, al motor de la nostra terra, la nostra gent”, ha apuntat Cel·la.
En aquest sentit, la presidenta de la Mancomunitat ha assegurat que “només amb treball podrem continuar avançant. I hem d'avançar cap a un futur millor per a tots i totes. On el nostre compromís amb l'ecosistema i la justícia social s'entrellacen per a, com he dit abans, fer de Camp de Túria una comarca de referència”.

Per part seua, la Directora General de Labora, Rocio Briones, ha destacat que el treball de l'Acord Territorial d'Ocupació Camp de Túria “és envejable. És un clar exemple de com un pacte territorial integra a tots aquells agents que estan treballant per un creixement econòmic sostenible i inclusiu”. “Hi ha molt de treball darrere, és fonamental el treball del personal tècnic i els adls de la Mancomunitat. Existeix una participació activa de les entitats. Per això, cada vegada són més les entitats que participen en aquest acord”.

NOVES ADHESIONS

Al llarg de l'Assemblea General 2019 es va acordar per unanimitat l'adhesió de nous membres. Així es va aprovar que la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) i el Grup d'Acció Local Sierra Calderona (GAL) i l'Associació de Fabricants de Confits i Torrons de Casinos siguen membres de ple dret.

A més, els presents també van acordar que l'Acord Territorial d'Ocupació forme part de la Xarxa de Pactes i Acords Territorials d'Ocupació de la Comunitat Valenciana.
En l'Assemblea General de l'Acord Territorial d'Ocupació a més d'explicar de manera detallada totes les actuacions realitzades, també es van donar a conèixer les línies de treball del pròxim projecte ‘Fent Territori. EMP 4.0’.

Un projecte que utilitza la intel·ligència artificial per a millorar l'ocupabilitat de les persones i que seguirà les directrius que es marquen en l'Estratègia Territorial d'Ocupació que també s'està treballant des de la Mancomunitat Camp de Túria al costat de la resta d'agents econòmics i socials. L'emprenedoria, l'empresa, l'associacionisme també són pilars fonamentals en el desenvolupament del projecte.
En definitiva, es tracta d'un servei gratuït a la disposició de la ciutadania. Si eres una persona desocupada, emprenedora, tens una idea de negoci o necessites un impuls en la teua empresa, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres. Pots fer-ho a través del telèfon 962 79 81 50 o visitant la nostra seu en Pla de L’Arc s/n a Llíria.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon