Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Film València vol atraure rodatges internacionals a València i participa en Focus London 2019

La plataforma digital impulsada per València Turisme exhibeix en la trobada londinenca les bondats del territori valencià com a localització cinematogràfica excel·lent

 “Film València”, impulsat pel Patronat de Turisme de València, participa en la trobada internacional de la indústria audiovisual Focus London 2019, un dels més rellevants actualment, per a exhibir les bondats del territori valencià com a localització cinematogràfica excel·lent i atraure rodatges internacionals a València.

El Patronat de Turisme ha acudit per quart any consecutiu amb aquest producte i plataforma digital a Focus London per a incrementar la seua presència en el certamen londinenc i donar-lo a conèixer directament a productors, gerents de localització i altres especialistes de la indústria, procedents de més de 50 països, que es donen cita en aquest fòrum.

“Film València” ha realitzat avui, a més, una presentació especial conjunta amb València Film Office, Benidorm Film Office i València Region Film als professionals assistents al certamen, per a sumar esforços des del territori valencià en la seua projecció a l'àmbit cinematogràfic internacional.

“Hem tingut una presència molt positiva a tots els nivells, ja que hem incrementat notablement la projecció de Film València com a eina digital de gran utilitat per a futures produccions en el nostre territori, alhora que hem pogut comprovar el creixent interès que desperta València en el sector, per les seues múltiples possibilitats naturals, culturals i socials”, ha destacat el director del Patronat de Turisme de València, Evarist Caselles.

Municipis film friendly en constant creixement

“Film València” és una eina viva i flexible que ofereix actualment 218 localitzacions especials dels 37 municipis valencians film friendly associats a aquest programa, així com incentius i serveis disponibles en aquestes poblacions per a maximitzar les produccions.

“Són xifres que estan en constant evolució perquè cada dia creix l'interès dels municipis valencians per explotar els seus recursos naturals, paisatgístics, etnogràfics i arquitectònics singulars a través d'aquest producte turístic-cultural que és 'Film València'”, ha comentat Caselles.

La plataforma s'ha consolidat ja com a punt de trobada de la creació de projectes audiovisuals en el territori valencià, que actuen de reclam turístic per a possibles visitants i contribueixen a activar les economies locals, mitjançant l'explotació de recursos i serveis associats a la indústria cinematogràfica i publicitària.

En definitiva, treballa de baula necessària entre les productores i les comarques on roden i d'una forma global, és a dir, des de com potenciar la comarca com a espai de rodatge, fins a com gestionar els permisos necessaris de la forma més ràpida i fluida possible.

Per a això coordina, com a servei públic i gratuït, una xarxa d'oficines locals i comarcals en el territori valencià al servei de produccions audiovisuals nacionals i internacionals.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon