Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els drons socials i els robots actors arriben a centres educatius de Bétera.

Bétera:


L'IES Els Alfábegues desenvoluparà el projecte La Fira Aèria.

La nostra Senyora del Carmen i Marqués de Dos Aguas realitzaran el Programa la teua Obra.

Els drons socials i els robots actors arriben a les aules de tres educatius de Bétera. Una iniciativa que té com a objectiu que els estudiants aprenguen a usar la tecnologia més innovadora aplicada a una fi cultural i social.

En aquest curs els projectes compten amb la col·laboració de la Universitat de València, la Universitat Miguel Hernández; el Servei de formació de professorat de la Conselleria d'Educació, CEFIRE; i el de la Comunitat de Madrid, CTIF, i un total de 70 Ajuntaments. A més, en el projecte participen també més de 1.500 estudiants de Primària, ESO i Batxiller i 90 centres educatius de les províncies de València i Alacant i de la Comunitat de Madrid.

D'aquesta manera, els alumnes de l'IES Els Alfábegues desenvoluparan aquest curs el projecte LaFira Aèria. En ell crearan, configuraran i construiran el seu propi dron al qual han de dotar-li d'un objectiu que resolga una realitat social o mediambiental de l'entorn més pròxim als propis estudiants.

Mentrestant, els estudiants del Col·legi Nostra Senyora del Carmen i del Col·legi Marqués de Dos Aigües convertiran a un robot humanoide en actor dins del projecte Programa la teua obra. Els dos projectes, són una idea del Caleidoscopio, Start up de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, i estan donats suport econòmicament per la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Bétera.

La Fira Aèria és la tercera vegada que s'implanta en l'IES Els Alfábegues mentre que Programa la teua obra és la primera vegada que es desenvolupa en primària. En aquest projecte a més de robòtica treballaran la redacció de guions o la creativitat en haver de crear el vestuari o decorats necessaris per al curt.

La proposta pretén anar més enllà i convertir-se en un projecte que cree sinergies entre estudiants. Per això, al maig l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València acollirà l'esdeveniment de la Fira Aèria i Programa la teua obra, on tots els centres participants presentaran els seus treballs i projeccions.

A més, el mateix dia, la Universitat acollirà l'esdeveniment de MOMO, projecte que combina curtmetratges d'animació amb Impressió 3D, que s'estan desenvolupant a la província valenciana, un projecte d'innovació educativa que El Caleidoscopio està fent possible en la Comunitat Valenciana.


Fuente -Creative Commons
Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon