Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Concloses les obres de millora de l'Avinguda de Riba-roja

L'actuació, que s'ha realitzat en dues fases, inclou la repavimentació i eixamplament de les voreres, millora de l'enllumenat i canvi de la conducció d'aigua.

Les obres de millora en l'Avinguda de Riba-roja han arribat a la seua fi. Una de les principals artèries del municipi de l'Eliana ja gaudeix, des de principis de desembre, de més seguretat, més comoditat i millors infraestructures tant per a conductors com vianants.

L'obra, que s'ha executat en dues fases, contemplava la repavimentación i eixamplament de les voreres de tots dos costats, la millora de l'enllumenat i el canvi de la conducció d'aigua, així com la millora del carril bici dels carrers Serra de Mariola, Vinatea i Nules. Tot això encaminat a la pacificació del trànsit, bastant intens en determinades hores del dia, a millorar l'accessibilitat i a l'increment de la seguretat viària.

La primera fase es va executar sobre les voreres dels nombres parells del vial, ocupant-se la segona, que ha conclòs recentment, dels nombres imparells. El finançament de l'obra ha sigut conjunta de la Diputació de València i de l'Ajuntament de l'Eliana, amb un pressupost de 168.000 euros per part de l'entitat provincial i 68.000 de l'administració local.

Per a l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, “amb aquestes obres es persegueix la mobilitat sostenible i, en aqueix sentit, continuarem treballant des de l'Ajuntament al llarg de tota la legislatura”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon