Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Cita amb la VII Sant Silvestre Solidària de Llíria

Llíria:

Solidaritat i esport tornaran a unir-se a Llíria en la VII Sant Silvestre, que se celebra el pròxim 26 de desembre, organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament edetà i amb la col·laboració de la Federació del Comerç. La cita serà este dia a les 20.00 hores i la prova es disputarà sobre un recorregut urbà d'aproximadament 3 quilòmetres, amb eixida i meta z la plaça Major.

La recaptació benèfica anirà destinada enguany íntegrament a Creu Roja Espanyola, que atén grups socials vulnerables, entre els quals es troben les dones, les famílies en dificultat social, les persones desocupades o les persones majors. L'any 2018, Creu Roja consolida la seua presència a Llíria amb la meta de sumar per a la consecució d'una societat més justa i igualitària en el nostre municipi.  

Els dorsals solidaris per a participar es poden adquirir per 1 euro en els diferents punts habilitats: Free Phone Partidors, Twinner Edeta Running, Ca Susi, Muebles San Miguel, Parròquia de Sant Francesc i la Llar del Jubilat. En el repartiment d'estes inscripcions col·laboren també l'Associació Tyrius i els festers de Sant Vicent, Puríssima i Remei. També és possible apuntar-se en la mateixa eixida fins a una hora abans de l'eixida de la  prova.

La Federació del Comerç de Llíria entregarà un premi a la millor disfressa individual i un altre a la col·lectiva, dotats cadascun amb un val de 30 euros per a comprar en el comerç local.

A més, Llíria Jove ha preparat per a eixe dia un taller de disfresses per als més menuts, des de les 18.30 hores en la plaça Major. 

 


Fuente -Creative Commons

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :