Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera instal·la un punt elèctric de recàrrega per a tota la població.

Bétera:


  • Consta de dues bases de recàrrega simultània.
  • Una aposta més pel futur en el consum d'energies renovables.
  • El temps de recàrrega estimat és d'aproximadament d'una hora i trenta minuts.

 

L'Ajuntament de Bétera, des de la seua àrea de Mobilitat i Medi Ambient, ha instal·lat una estació de recàrrega per a vehicles elèctrics. S'ha situat enfront de l'edifici de la Policia Local, al carrer Les Masses.

L'objectiu és donar un servei, cada vegada més comú, com és la recàrrega dels vehicles elèctrics, ja que cada vegada són més les persones que opten per aquest tipus de transport, més amable amb el medi ambient.

L'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, la regidor de Mobilitat i Medi Ambient, Gloria Campomanes i part de la Corporació Municipal, han participat hui en la inauguració i posada en marxa d'aquesta base de recàrrega, que a partir de hui està disponible per al seu ús públic i gratuït.

El temps estimat de recàrrega, oscil·la entre l'hora i quart i l'hora i mitja, depenent del vehicle i el tipus de convertidor que el propi cotxe tinga. Durant el temps de recàrrega els propietaris dels vehicles poden interactuar amb el municipi, fent algunes compres, prenent un café o visitant els voltants del poble.

Aquest projecte promogut per l'Ajuntament, ha sigut subvencionat per l'IVACE en un 80% del cost total del projecte, sent aquest de 7.800€ IVA inclòs.

Aquesta acció és només alguna de les mesures que s'aniran adoptant a Bétera per a aconseguir els resultats aconsellats en el Pacte d'Alcaldes sobre el Clima i l'Energia, on destaquen la reducció en un 40% dels gasos d'efecte d'hivernacle, augmentar un 27% l'eficiència energètica i augmentar un 27% el consum d'energies renovables.

Així doncs, l'Ajuntament de Bétera, continua apostant i creient en un futur més sostenible. "Amb xicotetes accions anem aconseguint que Bétera siga un poc més verda. Aquest punt de recàrrega és una oportunitat més per a respectar el medi ambient. Una oportunitat que es posa a la disposició dels veïns d'una manera gratuïta", Gloria Campomanes, regidor de Mobilitat i Medi Ambient.


Fuente -Creative Commons
Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon