Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benissanó: L’IVACE subvenciona un punt de recàrrega elèctrica ràpida per a vehícles

Benissanó:

L'IVACE subvenciona un punt de recàrrega elèctrica ràpida per a vehícles

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l'Ivace, subvencionarà enguany la implantació d'un total de 225 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics amb una inversió total de 1,47 milions d'euros, dins del Pla d'Impuls del Vehicle Elèctric elaborat per Ivace Energia. (8-8-2019)

Aquests 225 punts estaran distribuïts en 103 estacions de recàrrega, la gran majoria d'elles d'ús públic que evitaran l'emissió a l'atmosfera de 3.794,6 tones de CO2 a l'any i permetran anualment un estalvi de 1,6 milions de litres de combustible.

De la totalitat dels punts subvencionats, 138 corresponen a projectes presentats per part dels ajuntaments, que rebran una ajuda del 80% del cost dels projectes. En el cas de les empreses, per a les quals la subvenció prevista és del 40% del cost, es recolzarà la instal·lació de 87 punts de recàrrega.

Així, a la província d'Alacant es veuran beneficiats els municipis de Xàbia, Asp, Benidorm, Guardamar del Segura, Ibi, La Nucia, l'Alfàs del Pi, Monforte, Muro d'Alcoi, Novelda, Oriola, Pego, Petrer, Rojals, la Vila Joiosa, Villena i los Montesinos.

A València rebran ajudes Albaida, Benissanó, l'Olleria, Vilamarxant, Albuixec, Atzeneta d'Albaida, Bellreguard, Bétera, Carcaixent, la Pobla del Duc, Mislata, Montaverner i Torrent.

Els municipis beneficiats a la província de Castelló són Càlig, les Coves de Vinromà, l'Alcora, Altura, Borriana i la Llosa.

Del total dels punts de recàrrega que l'Ivace subvencionarà, un total de 57 són de recàrrega ràpida, que tarden 20 minuts en una recàrrega completa i 168 són semi ràpidas, que necessiten al voltant de dues hores per a la recàrrega.







Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon