Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant conclou les obres de remodelació de la Plaça de la Cisterna

Les brigades municipals de l'Ajuntament de Vilamarxant han finalitzat les actuacions per a concloure, finalment, la remodelació de la Plaça de la Cisterna amb una evident millora paisatgística.

Després dels treballs de reparació del paviment, s'han instal·lat quatre jardineres per a donar-li un nou aire a un dels enclavaments més característics de la localitat de Vilamarxant.

Héctor Troyano, alcalde de Vilamarxant, ha expressat la seua satisfacció per finalitzar esta actuació: “Una obra que es va fer amb presses i es va quedar a mig fer, veu hui el seu final. I d'una forma millorada”.

“Continuarem treballant cada dia per a llavar-li la cara al nostre poble i les seues places”, ha agregat el primer edil de la localitat de Camp de Túria.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon