Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Suport a Mélani des de l'Eliana. A l'Auditori Municipal es podrà seguir la gala d'Eurovisió Junior

  • La pantalla de la sala projectarà íntegrament el festival on les persones assistents podran mostrar el seu suport a la jove cantant elianera i gaudir d'animació i regals.
El compte arrere per a la fase final del festival Eurovisió Júnior 2019 ja ha començat. Enguany, per als habitants de l'Eliana té un interés especial, ja que la jove cantant que representa a Espanya és Mélani García, la xiqueta de 12 anys veïna del municipi que va resultar guanyadora del xou televisiu La Voz Kids en 2018.

El diumenge 24 a les 16.00 hores tindrà lloc la gala final a Polònia i l'Ajuntament de l'Eliana ha volgut donar suport a la jove veïna en el que serà tota una festa que se celebrarà a l'Auditori Municipal. Allí els assistents tindran l'oportunitat de viure tota l'emoció de la final en pantalla gegant i mostrar la seua proximitat amb Mélani en aqueixos moments tan especials. Les portes s'obriran mitja hora abans, a les 15.30, i l'accés és gratuït, encara que per motius de control de limitació d'aforament cal recollir prèviament invitacions per a l'acte. Aquests tiquets s'entregaran en el Centre Sociocultural, entre els dies 18 i 22 de novembre, en horari de 9.00 a 13.30 hores. El divendres 22 també es podran recollir de 17.00 a 19.30 hores.

La cançó “Marte”, que Mélani interpretarà representant a Espanya en el festival, té un marcat sentit reivindicatiu sobre els problemes mediambientals que pateix la societat actual. Per això, la Regidoria de Medi Ambient col·laborarà en l'acte oferint regals als joves assistents que acudisquen a l'Auditori. A més, estan previstes activitats d'animació i projecció de vídeos entorn de la figura de Mélani i del suport que el poble de l'Eliana està brindant a la jove artista.

Les bases del festival contemplen que la cançó guanyadora serà decidida en un 50% pel jurat i en l'altre 50% per votació popular, que es podrà fer de manera gratuïta a través d'internet en la web jesc.tv. Es podrà votar, seguint les instruccions que apareixen en la pàgina, a un mínim de 3 i un màxim de 5 cançons de les 19 que participen. El termini de votació s'inicia a les 20.00 hores del dia 22 i acaba a les 15.59 del dia 24, és a dir, fins a un instant abans de donar començament les actuacions. Les persones que voten el podran fer a la cançó del seu propi país i des de diversos dispositius. La votació a Mélani és la millor manera de mostrar el suport de les seues veïnes i veïns a la prometedora artista elianera.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon