Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Protecció Civil de Llíria llança una campanya per a captar voluntaris

Llíria:

L'Agrupació de Protecció Civil de Llíria ha posat en marxa una campanya de captació de voluntaris amb el qual busquen ampliar les places del grup. Cal assenyalar que és un cos molt important per a la ciutat, ja que és responsable de diverses activitats imprescindibles per a la convivència i la seguretat de la ciutadania.

Actualment, Protecció Civil està formada per un grup humà unit i amb forts vincles de companyonia, on les persones interessades a entrar podran aprendre a actuar en situacions d'emergència, adquirir formació en prevenció d'accidents i coordinació d'esdeveniments, al mateix temps que treballen pel benestar dels seus veïns.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Fombuena, ha volgut subratllar que els grups de Protecció Civil "són un element clau en la resolució de moltes emergències" i ha animat a la gent a fer-se voluntària si tens més de 18 anys, et sents amb ganes d'aprendre i tens interés per estes qüestions, si et preocupes per la ciutat i vols ajudar els teus conveïns". A més, ha recordat que "els voluntaris formen part dels operatius en funció del seu temps lliure, i fins i tot poden accedir a cursos gratuïts que només poden ser realitzats a través de l'agrupació".
 
Finalment, Fombuena ha ressaltat la "importància del voluntariat i la implicació en el dia a dia de les localitats, tant en festes o esdeveniments multitudinaris com en activacions d'emergències".

 


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon