Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria celebra el Concurs d’“Arròs amb bledes” 2019 amb la participació de 16 professionals

Llíria:

Un total de 16 professionals del sector de la restauració de tota la província de València participaran en l'XI Concurs d'"Arròs amb bledes" de Llíria que organitza la regidoria de Comerç de l'Ajuntament edetà.
El certamen se celebrarà dilluns que ve al restaurant Porta de l'*Aigua. A més d'este típic plat de la gastronomia local, els concursants competiran amb l'elaboració de postres que incloguen entre els seus ingredients carabassa, producte de la marca Aliments Tradicionals de Llíria.
El Concurs d'"Arròs amb bledes" de Llíria 2019 comptarà amb la participació dels següents establiments: La Pepa Restaurante Bluespace de Alboraria, La Garrofera i Casa Granero de Serra, La Plaza de Torrent, Restaurant Miguel y Juani de L'Alcúdia, Sequial 20 i La Granja de Sueca, El Rossinyol de Nàquera, La Visteta de Barx, Catering La Despensa de Burjassot, El Racó de Meliana, La Mar Salà de Cullera, Restaurant Setaygues Gambrinus de Siete Aguas, Tabick Llombai, i Bon Aire El Palmar i Bon Estar de València.
El jurat, format per crítics gastronòmics i reconeguts professionals del sector, concedirà tres premis per categoria, amb una dotació econòmica de 750 euros per al primer, 400 per al segon i 200 per al tercer.


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon