Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana contracta a 10 joves a través dels programes EMCUJU y EMPUJU


•    Treballaran des d'aquest dilluns a temps complet durant 12 mesos en diferents departaments municipals.

Un total de 10 joves de l'Eliana han començat a treballar aquest dilluns a l'Ajuntament a través dels programes EMPUJU i EMCUJU, amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral d'aquest col•lectiu tan castigat per la desocupació. Així, durant els dotze pròxims mesos els joves desenvoluparan les seues activitats professionals a jornada completa en diferents departaments municipals.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, ha donat la benvinguda a tots ells en el Saló de Plens de l'Ajuntament i els ha convidat a 'aprofitar l'experiència real de treballar en l'administració per a donar un bon servei als ciutadans'.

El consistori, a través de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), ha rebut una subvenció de la Generalitat Valenciana per import de 69.820 euros per a fer front a les despeses derivades de la contractació de les sis persones del programa EMPUJU: tres peons d'obres públiques, un mantenidor d'edificis, un electricista de manteniment i reparació en general i un instal•lador electricista en general.

Per part seua, el programa EMCUJU està subvencionat amb 65.960 euros per a la contractació de quatre persones titulades en les àrees de comunicació audiovisual, enginyeria d'energia, mestre d'educació primària i ADE.

Tots dos programes d'ocupació estan dirigits a joves qualificats menors de 30 anys, amb estudis finalitzats i inscrits com a aturats en el SERVEF i en el Sistema de Nacional de Garantia Juvenil.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :