Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Ajuntament de Llíria invertix 329 mil euros en la millora dels seus polígons industrials

Les obres es realitzaran a Pla de Rascanya i Laboratorios Radio
 
L'Ajuntament de Llíria ha iniciat les obres de millora, modernització i dotació d'infraestructures i servicis en els polígons de Pla de Rascanya i Laboratorios Radio. Amb l'execució d'estos projectes, el Consistori invertirà un total de 329.356 euros, finançats a través del programa d'ajudes 2018-2019 de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Els treballs a Pla de Rascanya consistiran en la instal·lació d'un sistema de vigilància i control de trànsit a través de CCTV connectat a la Policia Local, implantació de fibra òptica, instal·lació de una marquesina per a nova parada de la línia d'autobús de transport urbà, millora de l'enllumenat públic, així com de la senyalització viària horitzontal i vertical de trànsit, i identificació dels carrers i instal·lació d'un panell directori. Estes actuacions significaran una inversió de 173.266 euros.

En el polígon de Laboratorios Radio també s'instal·larà el sistema de vigilància connectat a la Policia, una nova parada de bus i s'incorporarà la senyalització viària. A més, es dotarà de servicis contra incendis, se substituiran les lluminàries, i es remodelarà i ordenarà l'aparcament públic existent. Tot això té un pressupost de 156.090 euros. Els dos projectes tenen un termini d'execució previst d'1 mes.
L'alcalde Manolo Civera ha destacat que “una de les prioritats del Govern de l’Almodí és l'impuls del sector industrial del nostre municipi, per la qual cosa també tenim el compromís de millorar els polígons per a facilitar l'activitat de les empreses i els seus treballadors”.

“Estes inversions ajudaran igualment al fet que vinguen noves mercantils, en esta aposta pel foment dels centres generadors d'ocupació a la localitat”, ha assenyalat el primer edil, al mateix temps que ha recordat que a Rascanya ja es va realitzar el soterrament de les línies àrees elèctriques de mitjana tensió amb la participació d'Iberdrola.
 

Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :