Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Ajuntament de Llíria executa el condicionament i millora dels contenidors soterrats al nucli urbà

Llíria:

La Regidoria de Residus Sòlids Urbans (RSU) de Llíria ha informat que s'han iniciat els treballs de transformació, condicionament i millora dels contenidors soterrats al nucli urbà.

Esta obra comptarà amb una inversió de 100.000 euros, finançats a través del programa SOM de la Diputació de València. Els treballs tenen una duració estimada de mes i mig.  

Amb l'execució d'este projecte es pretén donar un millor servici a l'usuari, atés que estos contenidors presenten diversos problemes que afecten l'ús i funcionament d'estos, i que amb esta actuació es prendran les corresponents mesures per a millorar el seu funcionament.

Des de la Regidoria s'informa també a les persones usuàries que, mentre es desenvolupen els treballs de remodelació, quedaran anul·lats els actuals contenidors soterrats per uns altres de superfície, els quals s'aniran substituint després de la seua finalització.

Segons la regidora de RSU, Mª Cruz García, "s'ha decidit posar en marxa este projecte atés que els contenidors soterrats presentaven quasi des del seu inici acumulacions d'aigua, problemes d'insalubritat, proliferació d'insectes i restes orgàniques que s'acumulen en el seu interior i són de difícil accessibilitat, així com problemes a l'hora de la seua recollida pels diferents mecanismes que usen".

 


Fuente -Creative Commons

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :