Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Conselleria de Justícia adjudica la redacció del projecte dels nous jutjats de Llíria

Llíria:

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha adjudicat la redacció dels projectes i direcció d'obres del nou Palau de Justícia de Llíria. L'import d'esta licitació ascendeix a 471.900 euros que es distribuiran en diverses anualitats fins a 2022.

La construcció d'esta nova seu, inclosa en el Pla d'Infraestructures Judicials de la Comunitat Valenciana, té prevista una inversió de 17 milions d'euros.
    
L'alcalde Manolo Civera ha valorat esta notícia "com un pas molt important per a la materialització d'eset projecte tan necessari per als professionals que treballen en les dependències judicials de Llíria, i que ho fan actualment en unes condicions complicades per falta de l'espai adequat".

"Els set jutjats i la resta de servicis es repartixen ara entre en un edifici dels anys 80 i un altre que es troba en una planta baixa llogada, sense oblidar tampoc que tenim allotjada l'Oficina d'Atenció a les Víctimes del Delicte al centre municipal del Multiusos", ha recordat.

Per això, el primer edil ha volgut agrair a la consellera Gabriela Bravo i al seu equip "el gran interés dedicat per a posar en marxa esta dotació tan important per al partit judicial de Llíria".

El nou Palau de Justícia se situarà en una parcel·la de 2.050 m2 situada al costat del centre Multiusos i enfront dels actuals jutjats. "Serà un edifici en altura, molt atractiu, funcional i eficient energèticament", ha conclòs Civera.
 


Fuente -Creative Commons

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :