Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

I Festival de Novel·la 'Bétera Històrica Noir'

Es portarà a terme els dies 22, 23 i 24 de novembre.
  • Servirà de presentació del concurs de relat curt per a 2020.
  • L'edifici municipal Casa Nebot serà l'encarregat d'acollir l'activitat.
El 22, 23 i 24 de novembre Bétera acollirà el I Festival de Novel·la Bétera Històrica Noir. Es tracta d'un festival de contingut literari que es portarà a terme en l'edifici municipal, Casa Nebot. Aquest acte tan sols serà l'avantsala del que s'està preparant per a l'any vinent, amb un concurs de relat curt, obert a tota la població.
Durant la jornada del divendres tindrà lloc la inauguració a les 19:00 hores, i posteriorment, el catedràtic valencià Joaquín Camps, premi Azorín 2019, donarà començament a la primera de les ponències organitzades per a aquests dies.
El dissabte a les 11:00 hores, hi haurà un taller de relat històric per a joves de 16 i 17 anys que serà impartit per la novel·lista Laura Martínez, membre de l'Escola d'Escriptors. A les 13:00 hores, Irene Vallejo, serà la responsable de recórrer la vida del llibre i també de les persones que l'han protegit durant segles. Per a la vesprada, a les 18:00 hores, Daniel Fopiani presentarà la seua novel·la La melodia de la foscor. Per a finalitzar la vesprada, a les 20:30 hores, el reconegut Carlos Bardem presentarà el seu últim llibre Mongo Blanco.
I per a tancar aquest festival, durant el matí del diumenge 24 de novembre, es comptarà amb la presència de les escriptores Gadea Fitera, Jacinta Ramírez i Ana Griott. Començarà a les 11:00 hores i es prolongarà fins a les 14:00 hores aproximadament.
A més aquest esdeveniment servirà com a presentació del concurs de relat curt, que tindrà lloc l'any vinent, en el qual tota persona que vulga participar haurà d'inscriure's abans del 3 de març de 2020, en el següent enllaç,  Hi haurà dues categories, A, per a aquelles persones d’entre 16 i 18 anys. I categoria B, per a persones majors de 18 anys.
Des de l'àrea de Cultura, Patrimoni i Turisme, es pretén afavorir la lectura i el coneixement històric, així com la projecció del seu patrimoni artístic i dels seus costums.
Per a ampliar informació pots consultar la pàgina web creada per a l'ocasió,  Ací podràs informar-te de tot, tant del I Festival com del concurs de relat curt.
Des de l'Ajuntament de Bétera es vol animar a tota la població a participar de totes dues activitats culturals, que implica tant la participació dels joves com dels adults.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :