Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera rep a l'esportista Marcos Bajo, representant de l'associació “Muévete por los que no pueden”.

Bétera:


Durant la seua III Volta Solidària a Espanya, va fer parada a l'Ajuntament de Bétera.

  • Entre les persones que es van acostar a donar-li la benvinguda es trobava la nostra veïna, Noelia Camarillas.
  • L'11 de novembre va concloure la seua marxa solidària a Barcelona.

El passat 3 de novembre, Marcos Bajo va fer la seua esperada parada a les portes de l'Ajuntament de Bétera. Allí li rebien l'Alcaldessa, Elia Verdevío, al costat de membres de la Corporació Municipal, a més de veïns que van voler acostar-se per a abrigallar-li i donar-li forces per a continuar en la seua marxa.

A causa d'una lesió patida durant el trajecte, Bajo va arribar en autocaravana, malgrat el contratemps va voler continuar donant visibilitat a les Malalties Estranyes.

Una marxa que començava el passat 7 d'octubre a la ciutat de Bilbao. El repte consistia a recórrer mitjana Espanya en modalitat duatló durant 35 dies, on combinava una marató a peu i una mitjana marató amb bicicleta. La ruta va acabar el 10 de novembre a Barcelona.

Marcos Bajo és un esportista amb disCapacitat visual (i així ho escriuen ells, per a donar-li força a la capacitat que té per a superar obstacles), deguda a una malaltia estranya. També és cofundador de l'associació "Muévete por los que no pueden", i l'artífex d'aquesta III Volta Solidària a Espanya.

Durant la seua marxa, ha estat visitant 5 centres d'investigació en Malalties Estranyes, per a donar visibilitat a les malalties estranyes, a més d'eliminar les barreres socials i animar a les persones amb discapacitat a practicar esport saludable.

L'Ajuntament de Bétera dóna suport a la causa i pretén contribuir a la visualització i conscienciació d'aquestes malalties.


Fuente -Creative Commons
Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon