Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Bétera rep a l'esportista Marcos Bajo, representant de l'associació “Muévete por los que no pueden”.

Bétera:


Durant la seua III Volta Solidària a Espanya, va fer parada a l'Ajuntament de Bétera.

  • Entre les persones que es van acostar a donar-li la benvinguda es trobava la nostra veïna, Noelia Camarillas.
  • L'11 de novembre va concloure la seua marxa solidària a Barcelona.

El passat 3 de novembre, Marcos Bajo va fer la seua esperada parada a les portes de l'Ajuntament de Bétera. Allí li rebien l'Alcaldessa, Elia Verdevío, al costat de membres de la Corporació Municipal, a més de veïns que van voler acostar-se per a abrigallar-li i donar-li forces per a continuar en la seua marxa.

A causa d'una lesió patida durant el trajecte, Bajo va arribar en autocaravana, malgrat el contratemps va voler continuar donant visibilitat a les Malalties Estranyes.

Una marxa que començava el passat 7 d'octubre a la ciutat de Bilbao. El repte consistia a recórrer mitjana Espanya en modalitat duatló durant 35 dies, on combinava una marató a peu i una mitjana marató amb bicicleta. La ruta va acabar el 10 de novembre a Barcelona.

Marcos Bajo és un esportista amb disCapacitat visual (i així ho escriuen ells, per a donar-li força a la capacitat que té per a superar obstacles), deguda a una malaltia estranya. També és cofundador de l'associació "Muévete por los que no pueden", i l'artífex d'aquesta III Volta Solidària a Espanya.

Durant la seua marxa, ha estat visitant 5 centres d'investigació en Malalties Estranyes, per a donar visibilitat a les malalties estranyes, a més d'eliminar les barreres socials i animar a les persones amb discapacitat a practicar esport saludable.

L'Ajuntament de Bétera dóna suport a la causa i pretén contribuir a la visualització i conscienciació d'aquestes malalties.


Fuente -Creative Commons
Bétera
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :