Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Arriba a Bétera l'exposició “Antes de Ayer” de Irene Covaleda

Bétera:



  • La mostra està representada en l'antic Ajuntament.
  • Al costat d'Irene han col·laborat més artistes reconeguts.
Divendres passat, 25 d'octubre, es va inaugurar en les instal·lacions de l'antic Ajuntament, l'exposició de pintura, "Antes de Ayer", de l'artista turolense Irene Covaleda. Obres que podran visitar-se fins al pròxim 10 de novembre.
Una mostra comissariada per Martíllopis, i en col·laboració amb artistes coneguts d'Irene, com: Anna Llombard, Cristian Gil, Alejandro Mañas, Chiara Carzan, Arze, DelaCage, Paco Alcantud i Pepe Gimeno.
A través de les seues obres, Covaleda desenvolupa un recorregut per la gamma dels colors. Des del verd de la seua ciutat natal (Terol), fins a la identitat del blanc. L'artista presentava el seu treball com una obra conjunta, "és una exposició riquíssima per totes les persones que han col·laborat en ella, està feta amb molt d'afecte" assegurava.
L'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, va acudir a la inauguració amb part de l'Equip de Govern i va ressaltar la capacitat de treball de l'artista i la novetat i curiositat de les seues obres.

Fuente -Creative Commons
Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon