Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant aposta per una cartellera de cinema estable tots els dissabtes i diumenges

Vilamarxant:


L'àrea dirigida per Miguel Navarro llançarà una nova sessió de cinema els dissabtes a la nit a partir de les 22.30 hores amb l'objectiu de captar l'atenció del públic adult. Per a això, ha preparat una cartellera repleta de pel·lícules d'acció, por, humor i altres gèneres dirigits al públic jove i adult.
Mentrestant, els diumenges, a partir de les 17 hores, es buscarà una sessió familiar perquè pares i fills compartisquen unes hores d'oci durant les vesprades dominicals.
Estos caps de setmana cinematogràfics començaran el primer cap de setmana del mes de novembre. L'entrada serà gratuïta per a totes les veïnes i veïns de Vilamarxant i haurà de retirar-se en els dies previs a l'Ajuntament.
Així mateix, l'Ajuntament ha instal·lat una pantalla de cinema de més de set metres que permeta disfrutar de les pel·lícules amb millor qualitat a la Casa de la Cultura de Vilamarxant.

Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon