Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Vilamarxant aposta per una cartellera de cinema estable tots els dissabtes i diumenges

Vilamarxant:


L'àrea dirigida per Miguel Navarro llançarà una nova sessió de cinema els dissabtes a la nit a partir de les 22.30 hores amb l'objectiu de captar l'atenció del públic adult. Per a això, ha preparat una cartellera repleta de pel·lícules d'acció, por, humor i altres gèneres dirigits al públic jove i adult.
Mentrestant, els diumenges, a partir de les 17 hores, es buscarà una sessió familiar perquè pares i fills compartisquen unes hores d'oci durant les vesprades dominicals.
Estos caps de setmana cinematogràfics començaran el primer cap de setmana del mes de novembre. L'entrada serà gratuïta per a totes les veïnes i veïns de Vilamarxant i haurà de retirar-se en els dies previs a l'Ajuntament.
Així mateix, l'Ajuntament ha instal·lat una pantalla de cinema de més de set metres que permeta disfrutar de les pel·lícules amb millor qualitat a la Casa de la Cultura de Vilamarxant.

Fuente -Creative Commons

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :