Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Unides Podem celebrarà un acte preelectoral a L'Eliana el divendres 25 d'octubre

A les 19 hores, en el Centre Sociocultural de la plaça Jutge Miquel Comes (Auditori Municipal)  tindrà lloc l'acte en el qual volen convocar a Camp de Túria.

Participarà en l'acte la candidata al Senat per la Coalició Susana Ruiz, veïna de Lliria i el actual Sotssecretari de Participació, Cristian Veses.

La coalició d'esquerres, manifesta que es presenta a les eleccions del 10N per a consolidar i forçar l'existisca un govern de progrés i d'esquerres que garantisca les necessitats que demana la societat i que gire el punt de vista del govern cap a diferentes punts fonamentals.

Segons la Coalició Unides Podemos, és necessari Millorar la vida de la majoria dels ciutadans i ciutadanes, per al que proposa mesures sobre el Salari Mínim(1.200€) i garantir les pensionsBaixar la Jornada Laboral a 34 hores, eliminar els contractes temporals inferiors a 1 mes; fer l'Universitat gratuïta i l'escola infantil  de 0 a 3 anys..

Així mateix, plantegen solucions per a la millora de la Qualitat Democràtica en el sentit de prohibir que els Bancs financien als partits, i que s'evite que eixes entitats financera controlen la premsa i els mitjans de comunicació, suprimir els aforamientos innecessaris i establir el dret de Vot als 16 anys.

Entre les mesures ecohòmiques plantegen recuperar per a les arques ciutadanes els 60.000 milions de rescat a la Banca; crear un parc públic d'habitatges i impulsar una Banca Pública.

De tot això i de la situació actual, pretenen informar els veïns i veïnes de Camp de Túria el pròxim 25 d'octubre a les 19 hores a L'Eliana

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon