Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Unides Podem celebrarà un acte preelectoral a L'Eliana el divendres 25 d'octubre

A les 19 hores, en el Centre Sociocultural de la plaça Jutge Miquel Comes (Auditori Municipal)  tindrà lloc l'acte en el qual volen convocar a Camp de Túria.

Participarà en l'acte la candidata al Senat per la Coalició Susana Ruiz, veïna de Lliria i el actual Sotssecretari de Participació, Cristian Veses.

La coalició d'esquerres, manifesta que es presenta a les eleccions del 10N per a consolidar i forçar l'existisca un govern de progrés i d'esquerres que garantisca les necessitats que demana la societat i que gire el punt de vista del govern cap a diferentes punts fonamentals.

Segons la Coalició Unides Podemos, és necessari Millorar la vida de la majoria dels ciutadans i ciutadanes, per al que proposa mesures sobre el Salari Mínim(1.200€) i garantir les pensionsBaixar la Jornada Laboral a 34 hores, eliminar els contractes temporals inferiors a 1 mes; fer l'Universitat gratuïta i l'escola infantil  de 0 a 3 anys..

Així mateix, plantegen solucions per a la millora de la Qualitat Democràtica en el sentit de prohibir que els Bancs financien als partits, i que s'evite que eixes entitats financera controlen la premsa i els mitjans de comunicació, suprimir els aforamientos innecessaris i establir el dret de Vot als 16 anys.

Entre les mesures ecohòmiques plantegen recuperar per a les arques ciutadanes els 60.000 milions de rescat a la Banca; crear un parc públic d'habitatges i impulsar una Banca Pública.

De tot això i de la situació actual, pretenen informar els veïns i veïnes de Camp de Túria el pròxim 25 d'octubre a les 19 hores a L'Eliana

Tags: , , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :