Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Retail Future, una oportunitat per a facilitar la digitalització del comerç i l'artesania

Vilamarxant:


Retail Future, que coincideix amb el Saló Internacional de la Franquícia en Fira València, reunirà en un mateix espai a líders d'opinió del sector, gestors d'àrees comercials, tècnics municipals i potencials clients del xicotet comerç i l'artesania.

Es crearan tres espais diferenciats concebuts per a oferir tota la informació, eines i recursos perquè els comerços i artesans afronten amb èxit el seu procés de digitalització.

Hi haurà un fòrum amb més de 50 ponències i taules redones que abordaran continguts clau per a solucionar els dubtes als quals s'enfronta el xicotet comerç i l'artesania quan decideixen donar un impuls tecnològic al seu negoci.

També existirà una zona d'exposició de productes i serveis tecnològics dirigits a xicotets comerços i l'artesania en el qual trobaran proveïdors amb les últimes tendències tecnològiques per a adaptar i millorar els seus negocis.

I, finalment, una zona de networking perquè interactuen els proveïdors amb els potencials clients.


Fuente -Creative Commons

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :