Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Retail Future, una oportunitat per a facilitar la digitalització del comerç i l'artesania

Vilamarxant:


Retail Future, que coincideix amb el Saló Internacional de la Franquícia en Fira València, reunirà en un mateix espai a líders d'opinió del sector, gestors d'àrees comercials, tècnics municipals i potencials clients del xicotet comerç i l'artesania.

Es crearan tres espais diferenciats concebuts per a oferir tota la informació, eines i recursos perquè els comerços i artesans afronten amb èxit el seu procés de digitalització.

Hi haurà un fòrum amb més de 50 ponències i taules redones que abordaran continguts clau per a solucionar els dubtes als quals s'enfronta el xicotet comerç i l'artesania quan decideixen donar un impuls tecnològic al seu negoci.

També existirà una zona d'exposició de productes i serveis tecnològics dirigits a xicotets comerços i l'artesania en el qual trobaran proveïdors amb les últimes tendències tecnològiques per a adaptar i millorar els seus negocis.

I, finalment, una zona de networking perquè interactuen els proveïdors amb els potencials clients.


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon