Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les urbanitzacions de la Pobla Quatre Vents, Camp de Túria i Sant Sebastià, estrenen calistenia als parcs públics

Formen part de  les inversions participatives

Les obres s’han fet a càrrec de les inversions participatives de la zona sud a proposta de les associacions veïnals i després de resultar els projectes més votats.

En la urbanització Quatre Vents s’han instal·lat diferents màquines biosaludables per millorar un parc que l’any passat ja va ser remodelada amb la col·locació d’una pèrgola dins les inversions participatives. En Camp de Túria, junt a les instal·lacions esportives, s’ha formigonat i cobert amb cautxú la pista de petanca per convertir-la en un espai de calestenia per a joves i maquinaria esportiva per a persones majors. Per últim, a la urbanització Sant Sebastià s’han col·locat diferents màquines esportives per a persones majors.

La inversió econòmica en la zona sud ha estat de 25.000 euros, del total de 200.000 euros que es destinen a les set àrees en que s’ha dividit les inversions participatives de la localitat i que es repartixen en funció del número d’habitants.

Dissabte passat, l’Ajuntament i les associacions de veïns de Camp de Túria i Quatre Vents han visitat les instal·lacions. El regidor de Participació Ciutadana els ha agraït la implicació que tenen en fer propostes i els ha recordat que esta és una manera “de vore que els impostos que paguem els veïns tenen una repercussió directa en la millora de la qualitat de vida dels barris i dels veïns de la localitat” i els ha animat a participar de nou en les inversions participatives de 2020.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon