Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana rep tres 'Flors d'Honor' per la seua labor de millora de l'espai urbà

  • El guardó va ser entregat divendres passat 25 en un acte que va tindre lloc al municipi de Torrent.

La localitat de l'Eliana s'ha vist reconeguda una vegada més per la seua dedicació a la millora de l'espai urbà i la seua especial cura amb el medi ambient. En aquest cas, divendres passat 25 al municipi de Torrent, va rebre tres “Flors d'Honor”, un guardó que atorga l'Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT) i que s'engloba dins del projecte Viles en Flor.

Es tracta d'un programa que vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del territori mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d'enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que són un exemple a seguir. Les “Flors d'Honor” són el distintiu que es concedeixen anualment als municipis participants en el programa Viles en Flor segons el criteri d'un jurat especialitzat. Hi ha cinc nivells: d'1 a 5 “Flors d'Honor”.

L'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, va expressar el seu agradecimento al jurat per aquest guardó i la seua “enhorabona a l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, i a tots els treballadors i treballadores que dia a dia fan que l'Eliana destaque per una actuació real en matèria d'enjardinament, medi ambient i millora de la qualitat de vida dels nostres habitants”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon