Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana anuncia l'ampliació de l'aparcament de Les Neus. Recentment es va posar en marxa el de Mandor

El conegut com a “pàrquing de Celae” duplicarà la seua capacitat després de les obres que donaran començament en breu.

L'Ajuntament de l'Eliana continua amb el seu objectiu de dotar a la població del major nombre possible de places d'aparcament per a afavorir la mobilitat dels ciutadans i millorar la seua qualitat de vida. Fa uns dies va entrar en servei l'aparcament situat al costat del Centre Esportiu Mandor, que compta amb 75 places per a turismes i 25 per a motocicletes i ciclomotors. Aquesta infraestructura té un cost pròxim als 40.000 euros i ha sigut finançada íntegrament amb fons municipals.

Després de l'obertura d'aquest nou aparcament, del qual es beneficiaran no solament els usuaris del Centre Mandor sinó també els del metre i fins i tot del Centre de Salut, que es troba a sis minuts caminant, l'alcalde Salva Torrent ha anunciat la imminent ampliació de l'aparcament de les Neus, conegut també com a pàrquing de Celae. A la conclusió de les obres d'ampliació, aquest aparcament duplicarà la seua actual capacitat, incrementant-se notòriament el nombre de places existents en el centre de la localitat.

L'aparcament Mandor.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :