Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Diputació seguirà amb les ajudes d’Smart Cities per als ajuntaments

La diputada d'Informàtica de la Diputació de València, Mentxu Balaguer, ha participat en la Demo Day d'Ecofira, amb una taula d'exposició dels projectes davant els reptes immediats, acompanyada per Jordi Juan, Secretari Autonòmic d'Innovació i Transformació Digital de la Generalitat Valenciana, Rubén Alfaro, president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i Marcos J. Lacruz, president de AVAESEN.
Les ajudes als ajuntaments per les Smart Cities de la Diputació de València es van iniciar l'any 2018, amb una inversió de 250 mil euros i 50 municipis participants. La xifra es va incrementar enguany a 100 ajuntaments amb una inversió global de 750 mil euros "i la intenció de la Diputació és seguir augmentant la partida pressupostària perquè l'èxit dels nostres ajuntaments depén d'eixe increment de la subvenció, de la conscienciació i de l'acció conjunta de les diferents administracions" ha anunciat Mentxu Balaguer.
Així mateix, la diputada ha explicat que "el futur dels nostres pobles i ciutats passa per la sostenibilitat i l'eficiència energètica. És un repte de les administracions publiques, en la mateixa línia per la qual aposta la societat civil, que cada vegada està més conscienciada a ser eficient i rendibilitzar els recursos".
ECOFIRA és el certamen internacional de les solucions ambientals, un punt de trobada en el qual empreses i organismes públics presenten els últims avanços innovadors. Amb 16 edicions celebrades, el certamen s'ha consolidat com a referència per als professionals i les empreses del sector, no només per la seua oferta comercial, sinó també pel seu caràcter de fòrum de debat i coneixement.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon