Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Casa de la Cultura de Serra serà l’escenari per a la representació del tercer passatge del terror

Torna el passatge del terror a la Casa de la Cultura per Halloween

La Casa de la Cultura de Serra serà l’escenari per a la representació del tercer passatge del terror gratuït amb diferents actuacions i recreacions que es celebraran amb motiu la festa de Halloween, la vesprada del proper 31 d’octubre. Més de 60 figurants, perruquers, estilistes, modistes i decoradors estan treballant per tal de donar el màxim realisme a les diferents escenes i representacions que s’han preparat. Nombrosos efectes especials entre imatges i sons seran la principal novetat d’enguany.

El passatge començarà sobre les 19.00 hores del dia 31 d’octubre. Durant tot el recorregut, que durarà al voltant de 11 minuts, i al que el públic accedirà en xicotets grups, es representaran escenes de terror. Mentre dure el passatge, a l’exterior de la plaça de La Primitiva es celebraran diferents tallers de manualitats relacionades amb Halloween i berenar organitzat per les clavariesses de la Mare de Déu dels Àngels.

La vetlada, coordinada des de la regidoria de Promoció Cultural de l’Ajuntament de Serra, comptarà amb la col·laboració de diferents col·lectius locals i nombrosos voluntaris.

Enguany es celebra la tercera edició del passatge del terror. Una vesprada d’emocions que en les edicions passades va ser un vertader èxit de participació, l’any passat de fet, quasi 700 persones van gaudir d’un espectacle que cada any es supera.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :