Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El II Trail Castell de Serra serà el diumenge 27 d'octubre



Serra acollirà el II Trail Castell de Serra este diumenge 27 d’octubre. Una prova esportiva que es disputarà al mateix cor de la Serra Calderona i íntegrament dins del parc natural. Més de dos-centes persones ja s’han inscrit per poder participar en una carrera de 29 quilòmteres i 2.000 metres de desnivell positiu.

L’event està organitzat pel Club de Muntanya Castell de Serra i amb la col·laboració i s’emmarca dins del Circuit Trail Camp de Túria. La cursa té limitades les inscripcions a 300 participants, ja que transcorre, en la seua totalitat, per dins del Parc Natural de la Serra Calderona.

Amb eixida i arribada a la plaça de la S.M La Primitiva, el trail coronarà els mítics cims de l’Alt del Pi (716m), Sierro (737m) i Rebalsadors (801m), muntanyes molt ben valorades pels corredors i aficionats a este esport de muntanya pel gran desnivell que tenen. Seguint el reglament FEMECV, hi haurà cuatro categories absoluta, veterà, màster i local. En el transcurs del recorregut hi ha previstos cinc avituallaments i una zona de recuperació amb massatge i avituallament al finalitzar la  ompetició.
La carrera començarà a les 7.30 hores i vol ser respectuosa amb el medi ambient, per la qual cosa no tindrà gots de plàstic als avituallaments. Les deixalles solament es podran dipositar a estos punts i serà motiu de desqualificació de la prova tirar-los fora dels contenidors habilitats als avituallaments.

Les inscripcions encara estan obertes fins a esta nit a www.sportmaniacs.com/…/inscript…/trail-castell-de-serra-2019 , on es pot consultar també el reglament de la cursa.  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon