Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera ha celebrat el Dia del Camí Escolar

El passat 24 d'octubre l'alumnat ha realitzat un esmorzar de convivència a casa Nebot.

Els Centres han recrregut part de l'itinerari del camí escolar acompanyats del tabal i la dolçaina

Baix el lema: “Per un camí escolar sostenible”, els xiquets han passejat les seues pancartes per el municipi.

Els col·legis de Bétera han celebrat el Dia del Camí Escolar, un programa on els xiquets i xiquetes són els protagonistes principals. Aquesta iniciativa, integrada en el Pla Municipal de Prevenció de l'Absentisme Escolar, participa dels objectius dels Programes de Mobilitat Sostenible en àmbits urbans i metropolitans impulsats pel Ministeri de Foment i la Direcció General de Trànsit. A més, d'estar impulsat per la Xarxa Espanyola de Ciutats pel Clima (FEMP).

Des de les 09.00 del matí, l'alumnat de 5é de Primària dels centres del municipi, Camp de Túria, Lloma del Mas, Marqués de Dos Aigües, i La nostra Senyora del Carmen posava rumb al Passeig de l'Albereda, punt de trobada per a iniciar la Cercavila. També es trobaven entre ells, els alumnes de 1r i 2n d'ESO, de l'IES Els Alfàbegues.

Una vegada reunits tots els centres, i acompanyats de la música del tabal i la dolçaina, s'ha procedit a realitzar la cercavila, realitzant el mateix tram itinerant del Camí Escolar municipal i finalitzant en l'edifici de Casa Nebot. Baix lemes com “Per un camí escolar sostenible”, els alumnes han passejat les seues pancartes i han arribat al punt final de la trobada, on han gaudit d'un bon esmorzar de convivència.

L'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, acompanyada pel Regidor d'Educació, Manuel Chover, i la Regidor de Medi Ambient, Gloria Campomanes, ha volgut estar present en aquest dia tan significatiu. Després de l'esmorzar, els ha fet entrega als centres, del material necessari per a realitzar el Joc de Travis, que té per objectiu promocionar les formes de mobilitat sostenible entre l'alumnat, professorat i famílies.

Des de l'Ajuntament de Bétera es continuarà donant suport i reforçant la seguretat i la qualitat de vida en les àrees escolars i en els camins i rutes per a anar al col·legi, ja que és un objectiu fonamental per al Consistori.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon