Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

A Serra comença durant l'octubre el II Cicle de Cine Audiovisual

El mes d’octubre arriba carregat d’activitats culturals a Serra. 

Diferents animacions lectores i activitats culturals per a tots els públics i franges d’edat es sumen a l’arribada del II Cicle  Audiovisual. La Casa de la Cultura acollirà les dos projeccions que s’han programat des de la regidoria de Promoció Cultural i amb el suport del SARC de la Diputació de València.

Les veus de la Memòria, un documental sobre l’alzheimer serà el primer audiovisual que es projectarà el divendres 11 d’octubre i que servirà de porta de les celebracions de la Setmana del Majors. Les veus de la  Memòria és una producció de Barret Films I l’Associació de Familiars d’Alzheimer de València.

El segon audiovisual serà un treball de InfoTv sobre la riuda de València.

Amb el títol 14 d’octubre del 1957: el dia en què parlaren les pedres. A l’ombra de València. Este documental està programat per al divendres 25 d’octubre, a les 19.00 hores.

“Tenim un mes d’octubre farcit de cultura” comenta Borja Martínez, regidor de Promoció Cultural de l’Ajuntament de Serra qui afegeix que “les activitats estan pensades per a tot tipus de públic, des de grans a més menuts i pretenen dinamitzar els diferents contenidors culturals amb què compta el municipi”.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon