Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

A Serra comença durant l'octubre el II Cicle de Cine Audiovisual

El mes d’octubre arriba carregat d’activitats culturals a Serra. 

Diferents animacions lectores i activitats culturals per a tots els públics i franges d’edat es sumen a l’arribada del II Cicle  Audiovisual. La Casa de la Cultura acollirà les dos projeccions que s’han programat des de la regidoria de Promoció Cultural i amb el suport del SARC de la Diputació de València.

Les veus de la Memòria, un documental sobre l’alzheimer serà el primer audiovisual que es projectarà el divendres 11 d’octubre i que servirà de porta de les celebracions de la Setmana del Majors. Les veus de la  Memòria és una producció de Barret Films I l’Associació de Familiars d’Alzheimer de València.

El segon audiovisual serà un treball de InfoTv sobre la riuda de València.

Amb el títol 14 d’octubre del 1957: el dia en què parlaren les pedres. A l’ombra de València. Este documental està programat per al divendres 25 d’octubre, a les 19.00 hores.

“Tenim un mes d’octubre farcit de cultura” comenta Borja Martínez, regidor de Promoció Cultural de l’Ajuntament de Serra qui afegeix que “les activitats estan pensades per a tot tipus de públic, des de grans a més menuts i pretenen dinamitzar els diferents contenidors culturals amb què compta el municipi”.

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :