Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant reobri la piscina municipal després de la seua posada a punt

La piscina municipal obri de nou les seues portes després d'una parada de tres setmanes en les quals s'han fet treballs de rehabilitació perquè els usuaris puguen disfrutar en plenitud de tots els serveis.

Les actuacions per a la posada a punt i la reparació de les deficiències detectades després d'un estudi minuciós serviran perquè Vilamarxant dispose d'una piscina en perfecte estat de revista per als seus veïns i veïnes.

Entre els treballs realitzats, destaquen el repàs de rajoles del got de la piscina, reparació de la cadira per a persones amb discapacitat física de la piscina, reposició de les llums d'emergència, reparació i substitució de dutxes, desinfecció de la instal·lació o la posada a punt de la sala de màquines.

Durant esta setmana, els interessats a inscriure's en les diferents activitats i cursos podran fer-ho en el servei d'atenció a l'usuari de la pròpia instal·lació.

Gabriel Castellano, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Vilamarxant, va explicar que aquestes accions eren necessàries per a oferir un servei òptim als usuaris de la piscina i els seus serveis.

“Els serveis d'esports de Vilamarxant continuaran treballant per a tindre unes instal·lacions en perfecte estat perquè els veïns del municipi exercisquen el seu esport amb seguretat”, va comentar Castellà.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon