Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja: Procés de selecció programes d'ocupació EMPUJU i EMCUJU

Riba-roja:


L'Ajuntament de Riba-roja de Túria aconsegueix una subvenció de 243.045,41 euros de Labora, provinent del Fons Social Europeu, que permetrà que 21 joves del municipi amb diferents perfils, adquirisquen una experiència laboral durant 1 any, relacionada amb la formació acadèmica que han estudiat. Aquest Pla d'Ocupació millorarà les seues expectatives laborals perquè el dia de demà puguen ser contractats per l'empresa privada en l'àmbit professional en el qual s'han format.
Aquest Ajuntament aposta per formació i la promoció de l'experiència com a principal mesura per a la inserció laboral. Per aquest motiu aportarà  150.000 euros per a complementar aquest projecte i que el major nombre de joves es puguen acollir a aquesta experiència, mitjançant un contracte de practiques.
A més, a nivell comarcal també s'ofereixen 9 llocs més als quals poden optar tots aquells joves de Riba-roja que complisquen els requisits.


Fuente -Creative Commons
Riba-roja
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon