Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Grups animalistes convoquen una manifestació antitaurina a Riba-roja el 20 de setembre

 
En defensa del benestar animal i front a la tortura dels bous en les denominades "festes taurines" i demanant l'obligació de les Institucions i dels humans de respectar la vida i evitar el sofriment de tots els animals.

Veu i Defensa Animal de Riba-roja

 La manifestació convoca precisament després del suport que el govern local (en majoria socialista) encapçalat per Robert Raga, ha donat enguany a la festa taurina en el municipi.

Des de temps, tant els grups animalistes, com alguns patits d'esquerres de l'oposició han vingut defensant aquesta postura antitaurina

La manifestació oberta a totes les persones que vulguen participar es durà a terme el divendres 20 de setembre a les 18'30 hores des de la Plaça Vicent Andrés Estellés (conservatori) fins a la plaça de l'Ajuntament.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

1 comentari :

  1. El PSOE, PP y VOX coinciden plenamente en el tema de la utilización de los animales, su sufrimiento y muerte para diversión de los humanos. De cara a las próximas elecciones generales, ya sabemos que votar a VOX o PP es lo mismo que votar a PSOE.

    ResponElimina