Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Centre Civic El Prat de Llíria acull els Programes de Formació de Qualificació Bàsica de la Mancomunitat

 Comecen Els PFCB de Mecànica en el Centre Civil El Prat

Aquesta setmana han començat els cursos emmarcats dins del Programa de Formació de Qualificació Bàsica (PFCB) organitzats per la Mancomunitat Camp de Túria. Trenta alumnes de diferents municipis de la comarca van començar dilluns passat 23 de setembre les classes del PFCB Operacions Auxiliars de Manteniment en Electromecànica de Vehicles i PFCB Arranjaments i Adaptacions en Peces i Articles de Tèxtil i Pell.

Durant tot un any escolar, els joves entre 16 i 21 anys que no han obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO), adquiriran coneixements per a poder desenvolupar amb garanties aquestes dues professions.

A més, dins del programa formatiu es contempla la realització de pràctiques formatives no remunerades en empreses. Una oportunitat única per a poder endinsar-se en el mercat laboral. El cos docent guiarà als alumnes perquè coneguen aquestes dues professions i adquirisquen coneixements que els ajuden a desenvolupar-se com a persones.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon