Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Al voltant de 4.600 alumnes s’incorporen al nou curs en l’Eliana

Ahir 9 de setembre, ha tingut lloc l'assenyalada “Volta al col·le” en tots els centres educatius valencians. Al voltant de 4.600 alumnes s'incorporen al curs escolar 2019-2020 a l'Eliana, 216 dels quals són incorporacions d'infants de 3 anys. Un retorn a la rutina que ha discorregut sense contratemps i amb total normalitat.

Així, com tots els anys, este matí membres de la corporació municipal han volgut visitar un dels huit centres educatius de l'Eliana per a donar la benvinguda a l'alumnat i revisar que tot estiga llest. En esta ocasió l'Alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, juntament amb la Regidora d'Educació i Infància, Eva Santafé, i Maria José Valenzuela, Regidora de Polítiques Socials, han visitat el CEIP Verge del Carmen en el seu primer dia de classes.
D’altra banda, l'equip de govern, al costat de la directora del centre Beatriz Berto, han visitat les instal·lacions del centre per tal de revisar el seu estat.

En paraules l'Alcalde, Salva Torrent, “
hem triat visitar el col·legi Verge del Carmen perquè hi ha hagut un canvi de direcció i enguany s'incorpora una directora, per això hem vingut per a manifestar-li el suport de l'Ajuntament presencialment.”

Per part seua, la regidora Eva Santafé ha volgut aprofitar l'ocasió per a donar la benvinguda a les noves directores dels centres educatius de l'Eliana,
“un senyal que les dones van incorporant-se cada vegada més als càrrecs directius” ha destacat.
I és que en enguany, per primera vegada, els centres educatius de l'Eliana compten amb més directores que directors.

Comença el curs escolar 2019-2020 a l'Eliana, com sempre amb una mica de nervis però amb molta il·lusió.

Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :