Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria acull el I Curs Superior d’Estudis Orquestrals de la Universidad Menéndez Pelayo




L'Ajuntament de Llíria, junt a la Universidad Internacional Menéndez Pelayo (UIMP), organitza el I Taller Superior d'Estudis Orquestrals, que se celebrarà a la Ciutat de la Música, entre el 4 i el 7 de setembre.
L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, s'ha reunit hui amb el director de la UIMP i coordinador del taller, Vicent Pelechano, i amb els representants de la Banda Primitiva i la Unió Musical de Llíria; per tancar tots els detalls organitzatius del taller, que es realitzarà en les instal·lacions del Conservatori Professional de Llíria i les societats musicals locals.
"Per a la nostra ciutat, és un plaer acollir este taller de la Universidad Internacional Menéndez Pelayo, que suposa una aposta més del Govern de l'Almodí per reivindicar el paper de Llíria com a capitalitat valenciana de la música" ha explicat el primer edil edetà. "Amb este taller, s'obri el projecte de col·laboració formatiu amb la UIMP per multiplicar la formació musical dels nostres joves músics".
El I Taller Superior d'Estudis Orquestrals de la UIMP busca aprofundir en el treball del repertori orquestral d'alguns compositors del segle XIX i XXI, amb la preparació d'un concert, que tindrà lloc el dissabte 7 de setembre a les 20 hores. El programa del concert estarà conformat per les obres "La oración del torero" de J. Turina, "Doña Francisquita" de A. Vives, "Avern" de Saúl Gómez i la "Simfonia nº5" de F. Schubert.
El curs està dirigit a l'alumnat del Grau Superior de Música i de l'últim curs del Grau Professional de Música, en qualsevol especialitat orquestral. Totes aquelles persones interessades en participar, poden formalitzar la matrícula a la seu de la UIMP València (pl. Carmen, 4) o informar-se per telèfon, al 96.310.80.20, o per correu electrònic: secretaria_valencia@uimp.es.


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon