Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana millora la sala polivalent de la Llar del Jubilat


A partir del mes de setembre, aquest nou espai acollirà xicotets concerts, xerrades o la projecció de pel·lícules i vídeo musicals.

El passat dissabte 3 d’agost, es va fer un acte de presentació de la renovada sala polivalent de la Llar del Jubilat, l’espai d’oci i convivència per a persones majors situat al Carrer del Carme.
L’espai amb mesura de 70 metres quadrats ja existia en precedència i, en ell, s’impartien tallers de memòria. Aquestes activitats es realitzaven 2 hores cada dia de la setmana, efectuant-se un total de 40 hores al mes.
La millora ha consistit en una rectificació acústica de la sala per tal d’aconseguir una major nitidesa a l’hora de que les persones majors puguen escoltar tot allò que s’organitza per a ells.
Anteriorment, les parets d’aquest espai eren totalment llises, per aquest motiu hi havia retruny i açò comportava problemes d’acústica. Ara, s’han utilitzat panells de cartró afluents i s’ha aconseguit una insonorització perfecta del lloc.

La inauguració va comptar amb la presència de diferents representants de l’ajuntament, així com de majors que acudeixen freqüentment a la Llar. L’acte va estar amenitzat per el jove guitarrista de 13 anys Ausiàs Parejo i el seu pare Rubén Parejo, que van realitzar un concert on no van deixar indiferents els assistents.

A partir del mes de setembre, aquesta sala organitzarà diferents activitats com la projecció setmanal de pel·lícules i vídeo musicals, xerrades (de salut, alimentació, seguretat etc.) o xicotets concerts realitzats per la gran borsa de músics jubilats que alberga el municipi elianer.
La rectificació acústica d’aquest espai a la Llar del Jubilat és una actuació clau per què els seus assistents puguen gaudir de les diferents activitats organitzades per a ells amb una qualitat total.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon