Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Regidoria d’Igualtat de L’Eliana rep quasi 20.000 euros per a lluitar front a la Violència de Gènere


Amb l’inici del mes d’agost, l’Eliana ha sigut un dels municipis de l’estat espanyol en rebre la quantitat de 19.241,87 euros procedents de la Secretaria d’Estat d’Igualtat. 

Amb aquesta subvenció, la regidoria incidirà en la prevenció en centres escolars; la sensibilització a través de campanyes i actes i intensificant les accions de coordinació de la comissió de violència de gènere.

Un total de  20.000.000,00 euros del ministeri han sigut repartits entre les diferents Entitats Locals del país per al desenvolupament de noves o ampliades competències reservades en el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

Amb aquests fons, el ministeri pretén que els ajuntaments realitzen projectes o programes que tinguen com a finalitat el desenvolupament de les mesures del Pacte d’Estat en matèria de violència de gènere.

Segons la regidora d’igualtat, Concha Montaner, amb aquesta subvenció la Regidoria del municipi incidirà en tres aspectes fonamentals:
  •  La prevenció en centres escolars de qualsevol forma de violència cap a la dona.

  • Intensificar les accions de coordinació de la comissió de violència de gènere.

  • La sensibilització a la ciutadania amb campanyes i actes.

Gràcies a aquesta contribució, la Regidoria d’Igualtat de l’Eliana podrà continuar treballant pels drets de la ciutadania per tal de que tinga una vida digna i lliure de violència de gènere. 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon