Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Obreres i Majorals de Bétera donen el tret d'eixida per a les Festes Majors 2019 en el 'sopar de gala'

El sopar de la piscina augura l'inici de les Festes Majors de Bétera.

Més de 400 persones van participar del sopar que un any més s'ha dut a terme en la piscina.
Pau Mollà, Mireia Fuentes, Davinia Calero i MªCarmen Gil, comencen els actes previs a les Festes Majors al costat dels majorals.

Les festes donaran començament la setmana vinent.

Un any més, obreres i mjorals han organitzat el sopar de gala que es realitza en la piscina de Bétera. Amb més de 400 participants, s'ha gaudit d'una nit que marca quasi l'inici de les Festes Majors del municipi. Les obreres solteres i casades van ser recollides en els seus domicilis per majorals i acompanyants, dins d'una cercavila que va omplir de música i festa els carrers de Bétera.

Una vegada recollides, van anar a la piscina on els esperaven els veïns del municipi i la Corporació Municipal. Ja en la piscina, les obreres van fer la seua entrada. La primera va ser, Pau Mollà, acompanyada del regidor de Festes, Manu Pérez, després va fer la seua entrada Mireia Fuentes, acompanyada per Carlos Abad, primer tinent d'Alcalde. I finalment, les obreres casades, Davinia Calero, va entrar del braç del vicepresident dels majorals, Javier Herrero i, Mª Carmen Gil va entrar al costat del president dels majorals, Rafael Moreno.

Al sopar han acudit més de 400 persones entre veïns, amics, familiars o acompanyants que han volgut gaudir d'aquesta nit màgica. Aquest esdeveniment, augura la proximitat de les Festes Majors de la localitat, que donaran començament diumenge que ve dia 11 d'agost amb la “Entrada de la Murta” i el 12 d'agost, de manera oficial amb la presentació en l'Albereda. El president dels majorals, Rafael Moreno, va voler agrair tota la col·laboració que han tingut per part de la població, establiments del municipi i també a tècnics i Corporació Municipal. Per part seua, l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío ha volgut dedicar unes paraules a tots els assistents, agraint la seua assistència i desitjant una felices i respectuoses festes. (Imatges: Vicente Bes)


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon