Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Francesc Fombuena,sustitueix com a regidor de Llíria a Ferran Pina que ha dimitit per a anar de cap de premsa en Conselleria de Sanitat

Francesc Fombuena s'incorpora al ple de la Corporació Municipal, en substitució de Ferran Pina, que va renunciar a l'acta per a incorporarse coma Cap de Premsa a la Consellería de Sanitat.   L'edil del Grup Municipal Socialista va prendre possessió de l'acta en el ple ordinari del mes de juliol. la Corporació Municipal, en substitució de Ferran Pina, que va renunciar a l'acta per motius professionals. L'edil del Grup Municipal Socialista va prendre possessió de l'acta en el ple ordinari del mes de juliol.

Francesc Fombuena es convertirà en el nou regidor de Personal, Contractació i Policia Local de l'Ajuntament de Llíria. L'edil s'incorpora al Govern Municipal, després de formar part del mateix durant els últims quatre anys, dirigint les delegacions d'Obres i Serveis i Contractació.

D'altra banda, el càrrec de portaveu del Grup Municipal Socialista, que ostentava fins al moment Ferran Pina, passa a les mans de Mª Fina Torrijo, que exercirà este càrrec a partir de la pròxima sessió plenària.


Situació actual del Govern municipal de Llíria:
-Manolo Civera: Alcalde i regidor de Gestió Cultural, Patrimoni Arqueològic, Turisme i Festes.

-Joanma Miguel: 1r tinent d'alcalde i regidor d'Economia, Hisenda i Majors.

-Fina Torrijo: 2a tinent d'alcalde i regidora d'Obres i Serveis Municipals.

-Paco García: 3r tinent d'alcalde i regidor de Mobilitat Sostenible, Infraestructures Educatives i Ensenyaments Artístics.

-Consuelo Morató: 4a tinent d'alcalde i regidora d'Agricultura, Jardins i Medi Ambient.

-Vallivana Murgui: 5a tinent d'alcalde i regidora d'Igualtat, Educació en valors, Polítiques Inclusives, Esports, Infància, Joventut i Participació Ciutadana.

-Pedro Vicente: 6é tinent d'alcalde i regidor de Modernització, Comunicació, OAC i Transparència.

-Mª Cruz García: 7a tinent d'alcalde i regidora d'Urbanitzacions, Gestió RSU i Benestar Animal.

-Francesc Fombuena: Regidor de Contractació, Recursos Humans i Policia.

-Isabel Llopis: Regidora de Protecció de la Legalitat, Llicències, Ocupació de Via Pública i Habitatge.

-Elena Jiménez: Regidora d'Ordenació del Territori, Emergència Climàtica i Cicle Integral de l'Aigua.

Francesc Fombuena

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon