Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 2 de setembre s’obri l’inscripció de Unisocietat 2019-2020 a l'Eliana. Programa d’Universitat i Societat impartit per la UV

Es tracta de l’obertura del segon període de matrícula per a Unisocietat

El curs començarà al mes d’octubre i comptarà amb lliçons que es portaran a terme els dijous de 10 a 13:20 hores. Totes elles estaran complementades per un cicle de conferències de temàtica variada.

La inscripció estarà oberta fins el 27 de setembre al Centre de Formació de Persones Adultes (Av. del Parc, 3) per a tots aquells majors de 30 anys que vuiguen continuar formant-se en l’àmbit acadèmic.

La documentació necessària per a formalitzar la matrícula serà:
Fotografia grandària carnet
Fotocopia del DNI
Número de compte corrent
Unisocietat té un itinerari de formació de 360 hores, distribuïdes en 3 cursos de 120 hores cadascun. Els cursos es distribueixen en 2 quadrimestres i en cadascun d’ells s’imparteixen dues assignatures troncals, sempre els dijous de 10 a 13:20 hores. A més, la formació es complementa amb un cicle de conferències per curs, de temàtica variada.

El programa permet als alumnes obtenir un certificat universitari i té un import per curs de 22,88 euros al mes que s’abona en dos pagaments de 91,5 euros per quadrimestre.

El curs, que iniciarà en octubre i que no requereix tenir estudis previs, té com a objectiu ampliar els coneixements dels adults, estimular el debat i l’intercanvi d’informació per a desenvolupar un aprenentatge mutu.

Per a més informació, es poden dirigir al telèfon 96 275 80 30; al correu electrònic unisocietat@leliana.es o a les webs www.leliana.es  y http://projeccio.uv.es.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon