Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera posa punt i final a les seues festes 2019

Bétera:
Alba Verdeguer, Madeleine Gravette, Paula Ruiz i Manoli Fuentes seran les Obreres 2020.
  • Una selecció d'obreres que va mantenir l'emoció fins a primera hora de la vesprada.
  • Un bon grup de Majorals conforma "la colla"per a l'any vinent.
  • Pau Mollà, Mireia Fuentes, Davinia Calero i MªCarmen Gil, s'acomiadaren entre llàgrimes.
Ahir va ser un dels dies més emocionants i emotius viscuts per Obreres, Majorals i veïns de Bétera. Acabaven les festes, però aquesta fi donava pas a les festes del 2020. Com marca la tradició, a primera hora del matí els Majorals van anar a recollir a les Obreres per a dirigir-se a l'església. Allí es van confeccionar les Bolletes tan esperades per tota la població.
En una primera ronda no va haver-hi molta sort, i MªCarmen Gil va ser la primera a traure a una de les Obreres casades per al 2020. Una Manoli Fuentes molt emocionada i acompanyada del seu marit va ser la primera a rebre els aplaudiments dels molts veïns que es trobaven a les portes de la seua casa.
A continuació, Obreres i Mjorals, acompanyats d'un gran nombre de veïns del poble, i part de la Corporació Municipal, van tornar a l'església per a confeccionar de nou les tres Bolletes. En aquesta segona ronda va haver-hi més sort. Pau Mollà va lliurar la Bolleta a Alba Verdeguer, que molt emocionada va rebre l'aprovació dels seus pares per a ser Obrera soltera 2020.
La següent a rebre un sí que va ser Mireia Fuentes, que va traure a la segona Obrera soltera, Paula Ruiz, entre moltes llàgrimes i emoció per part de tota la família. Finalment, Davinia Calero lliurava el seu Bolleta a Madeleine Gravette. D'aquesta manera es va configurar el quadre més representatiu de les festes de Bétera. Passades les 17.30 hores d'ahir, el municipi ja tenia a les quatre Obreres per a l'any vinent. Cal destacar que durant el matí va haver-hi un gran seguici de persones acompanyant a Obreres i Majorals 2019, en aquest acte tan emotiu. Durant la selecció totes les Obreres de 2020 van rebre la samarreta de les pròximes festes, per part dels Majorals del pròxim any, i també, com no, van rebre un gran muntó de confeti.
Després de deu intensos dies de festes, Bétera posava punt i final a les Festes Majors de 2019. I com cada any, aquest punt i final, va anar de la mà del tradicional "acomiadament" on Obreres, Majorals i Corporació Municipal, es van acomiadar en un emotiu acte. El dia d'ahir no només significa el final de les festes de 2019, sinó que marca l'inici del que seran les Festes Majors del 2020.


Fuente -Creative Commons
Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon