Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant vol formar part de la Xarxa de Destinacions Turístiques Innovadores

L'Ajuntament de Vilamarxant ha manifestat estar interessat en formar part de la Xarxa de Destinacions Turístiques Innovadores de la Comunitat Valenciana i donar un impuls al vessant turístic en esta nova legislatura.

Xavier Jorge, regidor de turisme, i el tècnic municipal de medi ambient, Salva Villalba, es van reunir la setmana passada amb Francisco Juan, Director de l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (INVAT-TUR) i el tècnic David Giner per a concretar les accions que permetran a la localitat del Camp de Túria entrar en la Xarxa de Destinacions Turístiques Innovadores.

L'objectiu de l'Ajuntament de Vilamarxant és introduir la innovació en l'àrea de turisme per a així rellançar la localitat gràcies a les característiques i enclavaments d'este. El riu Túria, el parc natural, els recursos patrimonials com el Castell són alguns dels atractius per als visitants.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon