Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Serra crearà una Regidoría d'Igualtat dins del compromis pel Pla Municipal d'Igualtat presentat ahir

L’Ajuntament de Serra va presentar ahir la iniciativa del Pla Municipal d’Igualtat del municipi. En l’acte la primera edil també va anunciar la creació de la regidoria d’Igualtat com a mostra del compromís de l’equip de govern en esta matèria. El pla d’igualtat és una iniciativa que va anunciar l’alcaldessa Alicia Tusón el passat 8 de març amb motiu del Dia de la Dona.

Coordinats pel sociòleg d’Equàlitat, Joan Gonçales, i l’alcaldessa en la reunió va explicar la necessitat d’una planificació estratègica per a este municipi enclavat al bell mig del Parc Natural de la Serra Calderona. També es van explicar les diferents parts del projecte, el treball de camp del qual començarà la setmana que ve.

Escoltar per comprendre i actuar. Les conclusions del pla d’igualtat eixigiran de totes les persones i del teixit associatiu que serà entrevistat al llarg de les pròximes setmanes. És important comptar amb el veïnat per “sensibilitzar-lo, conscienciar-lo i formar-lo en la necessitat d’un pla d’igualtat que acabarà implementant-se en Serra” comentà l’alcaldessa, Alicia Tusón.

Amb una planificació igualitària d’aquestes característiques es pretén aconseguir una localitat més tolerant, inclusiva i diversa, respectuosa entre totes les persones que la componen i amb totes aquelles que la poden visitar.Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :