Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria presenta a la Conselleria de Polítiques Inclusives el programa Escola de Famílies


El director general d'Inclusió Social, Enric Juan, s'ha reunit hui a Llíria amb l'alcalde Manolo Civera, el primer tinent d'alcalde Joanma Miguel, i la regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui. L'objectiu d'esta visita ha sigut presentar al responsable autonòmic, entre altres assumptes, el programa Escola de Famílies que desenvolupa l'Ajuntament edetà.
De fet, la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives està interessada a exportar a altres localitats del Comunitat Valenciana este model que es va posar en marxa a Llíria el passat estiu de forma experimental i ara s'ha implementat per als mesos de juliol i agost.
El programa Escola de Famílies, a més de cobrir les necessitats nutricionals dels menors en risc d'exclusió, treballa amb les famílies altres aspectes com la gestió del temps d'oci en comú o les relacions familiars. Igualment, s'oferix un taller de cuina saludable que afavorisca una compra responsable i una alimentació sana, ja que això també contribueix a previndre malalties.
En este sentit, les autoritats municipals han traslladat al director general la necessitat de poder desenvolupar durant tot l'any este tipus de programes dirigits a la protecció de la infància i l'adolescència. Al mateix temps, han incidit en la importància de "potenciar els recursos destinats als centres de dia de menors perquè es puguen dotar d'estes iniciatives i resulten més efectives", ha explicat la regidora Vallivana Murgui.
La responsable municipal de Polítiques Inclusives també ha volgut assenyalar que la intenció del Govern de l'Almodí "és posar en el centre de l'acció social a les famílies, perquè entenem que són l'estructura social més important que tenim, i resulta fonamental invertir en recursos que afavorisquen una relació estructurada i sana en l'entorn familiar".
D'altra banda, en la reunió celebrada hui s'ha valorat l'aplicació a Llíria de la Renda Valenciana d'Inclusió que es va posar en marxa l'any passat i la necessitats d'itineraris laborals que complementen este programa.
Després de la trobada a Ca la Vila, el director general d'Inclusió Social, Enric Juan, ha pogut vore in situ el programa Escola de Famílies que s'està realitzant al col·legi Sant Vicent.


Fuente -Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon