Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'ESQUERRA de Riba-roja ha proposat al Plenari declarar el municipi com 'Amic dels animals i antitaurí'. COMPROMIS, PODEM I C'S han donat suport

El vot contrari del PSOE, PARTIDO POPULAR i VOX impedeix l'aprovació de la proposta

L'ESQUERRA de Riba-roja, confirma que "ha intentat frenar una vegada més el maltracte animal al municipi amb el debat parlamentari al Pleno Municipal de ahir 22 de Juliol de 2019, on es presentà la petició de declarar Riba-roja com municipi amic dels animals i antitaurí"

L'edil Rafa Gómez Muñoz, portaveu del grup explicà al plenari "la involució que el municipi ha patit, només aconseguir la majoria absoluta el PSOE el passat juny".

Amb la proposta es demandava  "la modificació de la llei que legalitza el maltracte als bous en Espanya, la declaració de Riba-roja antitaurina i amiga dels animals, i per últim l'eliminació de dos clàusules d'exclusió que figuren a l'ordenança municipal de protecció animal que excloguen al bou, com si no fos animal".

A la proposta es va afegir Podem, i va ser recolçada per Compromis i Ciutadans, i rebutjada per PP PSOE VOX, argumentant que el canvi ha de fer-se en l'àmbit estatal i mentrestant, "no fer res en l'àmbit municipal amb l'escusa de què es tracta d'una decisió de la direcció del PSOE".

L'Edil Rafa Gómez apel·là a la consciència personal dels membres de la Corporació i en especial al PSOE, que ha creat la regidoria de Benestar Animal, a més a més argumentà la necessitat d'educar en la no-violència.

En el torn de precs i preguntes, quatre intervencions de membres de moviments i col·lectius en defensa dels animals, argumentaren clarament la manca de voluntat de Robert Raga per defensar als animals, al·ludint a la importància de l'escola pública, els serveis socials, etc., com si per als que defensem la no-violència i els drets de tots els éssers vius, no ens importara.

El portaveu Rafa Gómez Muñoz de L'ESQUERRA DE RIBA ROJA ha considerat lamentable la intervenció del PSOE local.


Moment de l'intervenció de Rafa Gómez Mñoz al plenari

La retransmisió del Plenari complet. al punt 2h 9 minuts l'intervenció del públic al voltant del assumpte
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon