Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Festes Majors de l'Eliana comptaran amb un “Punt Violeta”

La Regidoria d'Igualtat convida a les persones interessades a formar part del voluntariat violeta al fet que s'inscriguen i participen.

La Junta Local de Seguretat de l'Eliana es va reunir el passat 25 de juny per a estudiar la seguretat en els festejos i des de la Delegació de Govern es va recomanar dur a terme la iniciativa d'instal·lar un “Punt Violeta” per a previndre, conscienciar i garantir el gaudi de les Festes Majors a la ciutadania. L'any passat va ser el primer a posar en marxa aquesta mesura que continuarà realitzant-se durant les Festes promoguda per la Regidoria de Igauldad.

El “Punt Violeta” estarà compost per voluntàries i voluntaris que han rebut una formació instruïda per agents de la Policia Local especialitzats en violència de gènere. Aquest voluntariat estarà identificat per una samarreta de color violeta i actuarà en coordinació amb la Policia Local en la prevenció d'abusos i agressions sexuals, en horari de 23.00 a 03.00 els dies 5, 7, 11 i 15. Estarà situat en una zona pròxima a la Plaça d'Europa i, a més de ser un punt d'atenció a possibles víctimes, també realitzarà labors informatives on es repartiran fulls de mà i material divulgatiu.

Per a la regidora d'Igualtat, Concha Montaner, “es tracta d'una iniciativa necessària per al bon desenvolupament de les nostres festes i el fet de comptar amb la participació de voluntariat li dóna un valor afegit en involucrar a la ciutadania en la prevenció d'abusos i agressions sexuals”. Des d'Igualtat es fa una crida a les persones interessades a incorporar-se al voluntariat del “Punt Violeta” a unir-se escrivint un correu electrònic a l'adreça igualtat@leliana.es.


Concha Montaner

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon