Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

LLíria: Les artistes femenines protagonitzen la segona edició del LLUM Fest


La música de diferents racons del món sonarà a Llíria en la segona edició del LLUM Fest (Llíria Universal Music Festival), que se celebra entre el 2 i el 4 d'agost, a la plaça del Trinquet Vell, amb entrada gratuïta, des de les 23 hores.
Les dones són les protagonistes d'esta edició del festival de músiques del món i ritmes ètnics, que pren el subtítol "Superwomen", ja que tots els grups estan conformats únicament per dones de la present edició. D'esta manera, el festival destaca pel seu compromís amb la integració multicultural i la igualtat de gènere.
El LLUM Fest presenta una programació cuidada amb una escenografia avantguardista. La ubicació, en la cima de la Vila Vella, entre l'església de la Sang i el Museu Arqueològic de Llíria; tracta de posar en valor el barri medieval de la localitat, que conté alguns dels edificis més representatius de la ciutat.
En l'apartat musical, l'edició del 2019 aposta per un caràcter de mestissatge, amb una barreja d'estils marcada pels ritmes llatins (la salsa, la cúmbia o la rumba), músiques balcàniques o el reggae.
El LLUM Fest 2019 arranca el divendres 2 d'agost, a les 23 hores, amb les actuacions de "Chicas de la Habana" i "Las hijas de la Cumbia": El dissabte 3 d'agost serà el torn de "Maruja Limón" i "Takones Rumberos Social Club"; i diumenge, 4 d'agost, el festival es tancarà amb els concerts de "Balkan Paradise Orchestra" i "Skankin' Sisters".
El festival de músiques del món s'inclou dintre de la programació musical i turística de Llíria, que va ser declarada "Ciutat valenciana de la música" per les Corts Valencianes i que és candidata a Ciutat Creativa de la UNESCO, en la categoria de música. El LLUM Fest compta, a més, amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana, a través de la marca turístic-musical "Mediterranew Musix"


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon