Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

El ple de l'Ajuntament de Vilamarxant aprova per unanimitat sumar-se a la xarxa de municipis per a lluitar contra la violència de gènere
Els representants del Partit Popular, PSPV, Ciudadanos i Compromís van votar a favor de sumar-se a esta iniciativa de la Diputació de València que busca el treball coordinat entre els ens locals per a acabar amb esta xacra que afecta a la societat.

Elena Cortell, regidora d'Educació, Benestar Social, Polítiques d'Igualtat i Sanitat, va exposar durant el ple d'ahir els motius pels quals és fonamental adherir-se a esta xarxa de municipis.
Es pretén aconseguir una acció eficaç en la prevenció, detecció i eliminació de qualsevol forma de violència contra les dones, així com possibilitar una acció coordinada i transversal que assegure una resposta eficaç, ràpida i homogènia.

Amb la inclusió en la Xarxa de Municipis protegits contra la violència de gènere, Vilamarxant realitzarà enguany labors específiques de formació i sensibilització.


Vilamarxant
Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :