Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana acollirà l'eixida de la 5ena etapa de La Volta Ciclista a Espanya

L'eixida de la 5ena etapa de la ronda  tindrà lloc el proper 28 d’agost.

El passat dimarts 30 de juliol, va tindre lloc la presentació de la 5ena etapa de La Volta Ciclista a Espanya al pavelló exterior del Poliesportiu Municipal. L’acte va comptar amb la presència d’un centenar de persones, entre ells representants de penyes i clubs ciclistes de la zona, així com de Jordi Mayor (Diputat de Turisme), Javier Guillén (Director de La Volta) i de Salva Torrent (alcalde del municipi).

L’Eliana ja té experiència en l'organització de grans actes esportius, com és el cas de l'Europeu Femení de Handbol, el Campionat d'Espanya de Balls de Saló o la campanya de Joc Net de La Lliga.
Però, La Volta es tracta de l’esdeveniment esportiu més important de la història del poble ja que tindrà una gran repercussió mediàtica arribant a quasi 190 països i a més de 400 milions d’espectadors. 

“Per a nosaltres és un plaer i un honor poder rebre la Volta Ciclista. És un moment important per a eixir al carrer i ajudar als corredors i, en definitiva, per a gaudir d’aquest esdeveniment únic”, va declarar l’alcalde Salva Torrent. 

L’etapa tindrà el seu inici a l’Eliana i finalitzarà a l’Alt de Javalambre, convertint-se en la primera etapa amb final en alt en aquesta edició. Els ciclistes escalaran més de 2.000 metres acumulats en els 165,6 quilòmetres entre la localitat del Camp de Túria i l'Observatori Astrofísic de Javalambre (a Terol), a 1.950 metres d'altitud.

La caravana de La Volta arribarà a l’Eliana sobre les 10.30 hores del dimecres 28 d'agost, dos hores abans de l'eixida. Sobre el migdia, els aficionats podran compartir els minuts previs a l'eixida amb els protagonistes de la carrera a la zona dels autobusos dels equips.

El Director de l’esdeveniment, Guillén, va anunciar que al voltant de 3.000 persones desembarcaran amb La Volta al municipi amb l'objectiu de descobrir-lo i enriquir-se d’ell.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon