Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En la Mancomunitat, l'Observatori de l'Acord Territorial d'Ocupació ha explicat les seues línies d'actuació

La reunió ha comptat amb la presència de la Universitat de València

Aquest matí s'ha celebrat en la Mancomunitat Camp de Túria el quart Observatori constituït en l'Acord Territorial d'Ocupació. Una assemblea en la qual sindicats, empresariat, comerciants, aedls i societat civil se citen cada dos mesos per a conèixer de primera mà les actuacions que s'estan duent a terme des de l'Acord Territorial d'Ocupació Camp de Túria.

En aquesta ocasió, la cita s'ha reservat per a donar a conèixer als representants dels signants de l'Acord Territorial d'Ocupació com posar en marxa l'Estratègia Territorial d'Ocupació Camp de Túria.

La reunió ha comptat amb la presència de la Universitat de València qui coordina les estratègies territorials. L'estratègia compta amb tres grans paràmetres sobre els quals treballar que són: els recursos territorials, les xarxes territorials i la innovació territorial entesa des d'una perspectiva transversal.

Per a poder dur a terme una estratègia que siga capaç de donar resposta a les necessitats de la comarca, es necessita la col·laboració i el treball de tots els agents relacionats amb matèries d'ocupació. Un requisit que han posat en valor tots els presents per a aconseguir entre tots una estratègia capaç de dur-la a terme i que faça del Camp de Túria una comarca amb ocupació i futur.
El pròxim observatori tindrà lloc el mes de setembre on es donarà a conèixer el treball realitzat fins al moment dins de l'Estratègia Territorial i el resum d'accions i resultats de l'Acord Territorial d'Ocupació.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon